Kleyweg te Gouda

De opdracht 

Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand plaatsvond, terwijl het merendeel van de projecten waar wij aan werken nog gebouwd moet worden. 

De appartementen werden verdeeld over twee woonlagen in een bestaand pand. Het was belangrijk dat de sfeer van dit pand goed over werd gebracht in de impressies.    

Onze aanpak 

De opdrachtgever leverde de input in de vorm van foto’s en tekeningen van zowel het bestaande pand als het nieuwe ontwerp. Voor elk van de appartementen maakten we beelden van de woonkamer, slaapkamer en badkamer. 

De plattegronden hebben we verwerkt tot verkoopplattegronden. Door gebruik te maken van de doorsnedes en geveltekeningen hebben we een 3D-model opgesteld. De foto’s en de daarin zichtbare sfeer van het huidige pand hebben we duidelijk in het 3D-model laten terugkomen.

Uitdaging 

Afgezien van de aanlevering van de tekeningen van de architect van het pand hebben we dit project zelfstandig uitgevoerd, zonder samenwerking met andere partijen. De opdrachtgever had ons namelijk de vrijheid gegeven om zelf invulling te geven aan de interieurs.  

Juist omdat de appartementen in een reeds bestaand pand werden geplaatst, vonden we het een mooie uitdaging om typerende elementen van het pand zelf terug te laten komen in de verschillende impressies. 

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

Interieurimpressies voor nieuwe appartementen in een bestaand pand: een mooie uitdaging

EmailContactOver ons

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Andere cases

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

  Coendersschenhof te Leerdam

  Coendersschenhof te Leerdam

  De opdracht  Thuis in Bouwen uit Meerkerk beschikte over drie kavels, met het plan om hier drie luxe villa’s op te bouwen. Aan potentiële kopers werd een totaalpakket aangeboden, bestaande uit de kavel zelf en de uitvoering van het bouwproject.  Om de mogelijkheden...