Exterieur impressies

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Exterieur impressies helpen u bij het kiezen tussen materialen

N

De omgeving van uw project wordt in de impressie verwerkt

N

Helpt uw opdrachtgever of klant om uw project te begrijpen

N

Vergroot uw kansen bij het aanvragen van vergunningen

Wat zijn exterieur impressies?

Een exterieur impressie geeft u of uw opdrachtgever een duidelijk beeld van het beoogde eindresultaat. Exterieur impressies of visualisaties kunnen door ons van elk project, zowel groot als klein, worden gemaakt. Deze impressies kunt u inzetten voor verschillende doeleinden. Al vele particulieren, architectenaannemers en grote bouwbedrijven gingen u voor en schakelden ons in om exterieur impressies voor hen te maken. 

Hoe gaan we te werk?

Door middel van foto’s, schetsen of tekeningen wordt het project gedigitaliseerd en omgezet naar een 3Dmodel. Het 3Dmodel wordt voorzien van fotorealistische materialen en texturen om zo de gewenste uitstraling te krijgen. Ook de omgeving waarin het object zich bevindt zal worden meegenomen in dit model. Wij kunnen de omgeving nabouwen in 3D of gebruik maken van een foto-inpassing.

Projecten

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

Kleyweg te Gouda

Kleyweg te Gouda

De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

"Vergunningen nodig? Overtuig de betrokkenen met exterieur impressies van uw project."

EmailContactOver Blaised

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Waarom exterieur impressie?

  Exterieur impressies zijn bij uitstek handig als er keuzes gemaakt moeten worden. Keuzes met betrekking tot het gebruik van materialen aan de buitenkant van een project, zoals de structuur en kleur van de stenen aan de buitenkant van een woning. Misschien bent u benieuwd hoe het gebouw of de woning eruitziet in de omgeving. Exterieurs impressies bieden een duidelijk beeld en kunnen helpen in het bepalen van structuren en materialen. Kleine wijzigingen aanbrengen? Dit kan tijdens het werkproces. 

  De impressies die wij maken kunnen ook gebruikt worden om de omwonenden en gemeente in te lichten over het te bouwen project. Zeker wanneer er goedkeuring vereist is van bepaalde verenigingen of instanties kunnen vooral exterieur impressies het verschil maken. Veel mensen zijn visueel ingesteld en vinden het lastig om een beeld te vormen op basis van enkele tekeningen. Een impressie biedt dan de uitkomst. 

  We denken met u mee

  Voor sommige klanten leveren wij onze impressies al binnen enkele dagen. Heeft u dus een spoedklus en bent u er niet zeker van of het wel haalbaar is om impressies te laten maken op zo’n korte termijn? Neemt u alstublieft contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Zolang wij over de juiste gegevens beschikken kunnen we vaak al binnen enkele dagen leveren. De impressies worden uiteraard op uw behoeften aangepast. 

  Als klant bepaalt u uiteraard het aantal 3D-beelden en de gewenste sfeer. De visualisatie van uw project op een zonnige ochtend of juist een sfeervolle avond? Wij maken het voor u in orde. Detailshots van de mooie geveldetails, een 3D-beeld van een vogelvlucht waarbij gebruik wordt gemaakt van luchtfoto’s? De mogelijkheden zijn oneindig. Ook interieur impressies nodig? Ook deze kunnen wij voor u realiseren! Kijkt u eens bij de producten onder interieurimpressies.