Interieur impressies

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Mogelijkheid om samen te werken met uw interieurstylist

N

Keuze uit op maat gemaakte inrichting of onze standaard stijlen

N

Fotorealistische impressies, ook als het project nog in aanbouw is

N

Impressies onder verschillende soorten natuurgetrouwe belichting

Interieur impressies aan de hand van 3D-modellen

Bent u op zoek naar interieur impressies? Wij maken deze graag voor u. Hiervoor maken we een 3D-model van het interieur. Voor het casco en de initiële versie van uw interieur impressies kunnen we gebruikmaken van bestaande foto’s, schetsen of tekeningen. De meubels worden op maat gemaakt of we gebruiken een van de meubels die al in onze uitgebreide bibliotheek staan.  

Zelfstandig en in samenwerking

We kunnen zelfstandig werken of in samenwerking met uw interieurstylist of architect. Allereerst bespreken we gezamenlijk van welke ruimten interieur impressies moet worden gemaakt. Heeft u een specifieke ruimte waarvan u verschillende mogelijkheden in kaart wilt brengen? Of gaat het om het gehele pand? Na dit overleg maken we een plan van aanpak en ontvangt u van ons een offerte op maat. 

Projecten

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

Kleyweg te Gouda

Kleyweg te Gouda

De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

"Fotorealistische artist impressions van het interieur maakt uw inrichtingsplannen tastbaar."

EmailContactOver Blaised

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Onze werkwijze

  Hoe gaan we te werk bij het maken van een artist impression interieur? Allereerst kijken we natuurlijk naar uw wensen en het beoogde resultaat. Daarbij kijken we ook naar de door u gewenste planning. Door gebruik te maken van onder andere texturen, reflecties en refracties, worden de materialen op fotorealistische wijze weergegeven. Met behulp van onze geavanceerde software kunnen we de juiste belichting genereren. Een avondshot of juist een heerlijke zonnige dag? Alles is mogelijk bij een artist impression interieur. 

  De compositie zullen we in overleg met u bepalen. Het proces eindigt door het geheel te renderen. Dit zorgt voor een fotorealistisch resultaat van uw impressie. Zo kunt u zich helemaal verplaatsen in het te behalen eindresultaat. 

  Passende oplossing voor elke situatie

  Heeft u een krappe planning of budget maar bent u wel op zoek naar kwalitatief hoge impressies? Vraag dan eens naar onze stijl interieurs! Wij bieden verschillende (standaard) interieurs in verschillende stijlen en kunnen door standaardisatie snel en dus voordelig leveren.  
  Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een moderne inrichting of meer een landelijke stijl? Wij passen de impressie aan naar uw wensen en selecteren meubels die passen bij deze stijl. 

  Uiteraard maken wij bij bovengenoemde situatie het casco van de interieur impressies op maat en zullen wij variatie aanbrengen in het interieur zodat uw project uniek is en blijft! Uw project zal dus nooit een kopie zijn van een bestaand product.