Verkoopwebsites

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Minder papieren promotie- en presentatiemateriaal nodig

N

Uw projecten kunnen altijd en overal worden bekeken

N

Een heldere en overzichtelijke manier van presenteren

N

Van ontwerp tot bijhouden kunt u bij ons uitbesteden

Verkoopwebsite, geheel op maat

Naast bouwborden en brochures kunt u ook een eigen verkoopwebsite gebruiken om uw project te presenteren. In sommige gevallen zijn andere producten zelfs overbodig. Dit kan zorgen voor een enorme besparing, zoals op drukkosten. Door het gebruik van een verkoop website kunt u het project op een unieke manier in uw eigen huisstijl presenteren. Daarnaast kunt u op deze website brochures, animaties, impressies en interactieve toepassingen plaatsen om uw project nog aantrekkelijker te presenteren. De presentatie van uw project staat op deze website centraal. 

Voordelen van een verkoopwebsite

Een verkoopwebsite biedt een hoop voordelen, waaronder: 

 • Presentatie van uw project op een unieke manier. 
 • Alle informatie is in één oogopslag beschikbaar voor alle partijen. 
 • Laagdrempelige informatievoorziening: mensen kunnen op hun eigen tijd en zo lang als ze willen een kijkje nemen op uw website en zich oriënteren. 
 • Relatief goedkope manier om uw project onder de aandacht te brengen en te delen met anderen. Daarnaast een flinke besparing op drukkosten. 

Kortom, uw project in uw eigen huisstijl gepresenteerd zodat voor klanten en potentiele klanten direct alle projecten in een oogopslag zichtbaar zijn. 

  Projecten

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

  Kleyweg te Gouda

  Kleyweg te Gouda

  De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

  Jeffrey Tukker

  Jeffrey Tukker

  "Zorg dat uw (potentiële) klant altijd en overal uw projecten kan bekijken."

  EmailContactOver Blaised

  Neem contact op


   Waarom Blaised?

   N

   U heeft één aanspreekpunt

   N

   U krijgt support waar u dat wenst

   N

   U krijgt een complete oplossing

   N

   We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

   N

   We laten ons leiden door onze passie voor design

   Mogelijkheden van een verkoop website

   Benieuwd naar de mogelijkheden van een verkoopwebsitebuiten de presentatie van uw project? Er gaat een wereld voor u open. Zo kunt u op de website eenvoudig uw bezoekers op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes. Daarnaast is een link naar uw website gemakkelijk te delen op andere kanalen zoals social media of in advertenties van kranten en brochures. 

   En heeft u de mogelijkheden van een nieuwsbrief al onderzocht? Door middel van een registratieformulier kunnen belangstellenden zich inschrijvenOp deze manier kunt u ook uw potentiele klantenbestand bijhouden en bij nieuwe projecten kunt u deze contacten opnieuw gebruiken. Uiteraard kunnen wij uw website AVGproof maken. 

   Praktische zaken

   Benieuwd hoe wij uw website kunnen realiseren en wat de kosten hiervan zijn? Graag maken we een afspraak met u om te kijken naar uw behoeften en uw planning. Samen maken we dan een plan met verschillende opties zodat we uw website snel kunnen realiseren. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de visuals op de website. Heeft u deze al? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw website optimaal werkt. Daarnaast zorgen we voor een unieke presentatie bij ieder project.