ARTIST IMPRESSION

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Vormt de basis voor tal van andere visuele producten

N

Helpt particuliere klanten bij het kiezen van de inrichting

N

Visuele verduidelijking van uw verkooppresentaties

N

Geen uitgebreide input nodig, een 2D-tekening volstaat

Waarom een artist impression? 

Wilt u uw project op een professionele en heldere manier presenteren? Wilt u de doelgroep verleiden met prachtige beelden? De potentiële koper helpen om te visualiseren hoe het te bouwen object eruit komt te zien? Dan is de artist impression echt iets voor u! 

Beeld u zich eens in hoe een artist impression van een woning de potentiële koper kan helpen inzien hoe de verschillende ruimten benut kunnen worden. Hetzelfde geldt uiteraard voor panden waar bedrijven in terecht zullen komen. Art impressions zijn de ideale manier om ruimten te visualiseren en te zorgen voor optimale benutting. 

Het proces 

Voor het maken van een artist impression hebben wij genoeg aan een 2D-tekening met hierop alle maten aangegeven. Op basis hiervan maken we samen een plan om de art impressions uit te voeren en stellen we een offerte op.

Op basis van een 2D Autocad tekening realiseren wij een 3D-model. Uiteraard houden we u tijdens het proces op de hoogte. Na het maken van het 3D-model gaan we alle texturen toepassen. Met welke materialen wordt er gewerkt? Zijn de kleuren juist? Na eventuele aanpassingen kunnen we renderen. Wanneer u tevreden bent maken we een high-resolution versie en is uw artist impression klaar voor gebruik. 

Cases

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

Kleyweg te Gouda

Kleyweg te Gouda

De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

"Artist impressions verhelderen uw ideeën richting uw klant en vergroten de verkoopkansen."

EmailContactOver Blaised

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Voor wie

  Wij werken met allerlei verschillende partijen samen, waaronder bedrijven, architecten, aannemers en particulieren. Voor opdrachtgevers vanuit elk van deze doelgroepen hebben we al vele mooie opdrachten mogen uitvoeren. Twijfelt u of een artist impression voor u het gewenste resultaat oplevert? Neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor ieder project en budget bieden wij een passende oplossing.  

  Toepassingen voor de artist impression

  De artist impressions kunnen voor tal van zaken gebruikt worden, bijvoorbeeld als basis voor eenanimatie We kunnen zowel exterieur als interieur meepakken. Verder kunnen de beelden gebruikt worden voor bouwbordenuw verkoopwebsite of plattegronden. Een artist impression woning kan nuttig zijn bij het voorbereiden van de bewoning. Welke meubels staan goed in welke ruimte? Voor welke indeling kiest u? De artist impression helpt u verder.