Verkoopplattegronden

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Uitvoerbaar voor interieur en exterieur, in kleur of zwart/wit

N

Op verzoek met intekening van de gewenste inrichting

N

Helpt uw klant uw bouw- of verbouwingsplannen te begrijpen

N

Zeer geschikt voor uw brochures, websites en advertenties

N

Ook direct in te zetten voor Funda

Verkoopplattegronden voor interieur als exterieur

Blaised maakt ook gedetailleerde plattegronden van zowel interieur als exterieur. Deze maken we op basis van de tekeningen die al bestaan. Ook deze visualisaties kunnen we helemaal aanpassen naar uw wensen en ideeën. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. 

De verkoopplattegronden maken de indeling van uw project in een oogopslag duidelijk aan de toekomstige bewoners of potentiele kopers. 

Mogelijkheden

Wellicht vraagt u zich af waar u de plattegronden voor kunt gebruiken. Welke plattegronden zijn er zoal? Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende plattegronden: 

 • Plattegrond van een groot (nog te realiseren) project 
 • Plattegrond van de ruimten van een woning, uiteraard op schaal 
 • Plattegrond van de ruimten van een woning, inclusief interieur Plattegronden kunnen zowel in kleur als zwart/wit worden geleverd 

Projecten

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

Kleyweg te Gouda

Kleyweg te Gouda

De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

"Maak uw project tastbaar door een 3D - geprinte maquette."

EmailContactOver Blaised

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Waar kunnen de plattegronden voor gebruikt worden? 

  De plattegronden geven direct een impressie van de ruimte en hoe de schaal zich verhoudt tot de meubels. Plattegronden gaan erg goed samen met interieur impressiesen kunnen door Blaised worden verwerkt op de volgende manieren: 

  • In uw verkoopbrochure (eventueel uitvouwbaar of gewoon opgenomen als losse pagina). 
  • Op uw verkoopwebsite, bijvoorbeeld als downloadbare file of gewoon als losse pagina. Wij kunnen uw website ook voor u opbouwen. Meer informatie daarover vindt u op de pagina verkoopwebsites. 
  • Advertenties (bijvoorbeeld in kranten of online, bijvoorbeeld voor facebook). 

  De plattegronden kunnen naar wens worden voorzien van maatvoering en inrichting. Daarnaast kun u aangeven of u ze in kleur of grijstinten ontvangt. Ook worden de plattegronden helemaal aangepast aan uw huisstijl. Op die manier kunt u ze gebruiken in uw advertentie, brochures of verkoopwebsite. 

  Gepersonaliseerde aanpak 

  Desgewenst kunnen wij uiteraard meerdere exemplaren leven voor potentiële kopers of kunnen wverschillende uitvoeringen maken. Denkt u bijvoorbeeld eens aan plattegronden waarop interieurideeën zijn ingetekend. U kunt bepalen in welke stijl de meubelstukken worden getekend.  

  Een plattegrond interieur kan daarnaast een heel helder beeld geven van de mogelijkheden qua inrichting en indeling van een ruimte. We merken dat dit zowel voor onze particuliere als zakelijke klanten erg handig is. Zo bent u optimaal voorbereid qua inrichting. 

  Heeft u behoefte aan verkoopplattegronden? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Wij houden uiteraard rekening met uw planning, uw budget en de wensen. Graag denken we met u mee om te zorgen dat het uw investering ook daadwerkelijk waard is! Bij Blaised streven we ernaar om u een totaalpakket aan visualisaties te bieden, dus neem vooral contact op, zodat we een gepersonaliseerd plan voor u kunnen opstellen.