Bouwborden en brochures

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Kwalitatief hoogwaardig promotiemateriaal binnen uw deadline

N

Bouwborden verzorgd van ontwerp tot aan de plaatsing op locatie

N

Brochures zowel op papier als digitaal, eventueel ook interactief

N

Gecreëerd vanuit uw eigen input of door ons gemaakte visuals

Breng uw project onder de aandacht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw bouwborden en brochures kan ontwerpen en maken? Blaised helpt u graag verder. Bij het ontwerpen van bouwborden en brochures kunnen we gebruik maken van door u aangeleverde visuals, maar u kunt ook een beroep op ons doen bij het ontwikkelen van deze visuals. Kortom, Blaised neemt u graag al het werk uit handen dat komt kijken bij de presentatie van uw project. 

Combinatie met onze andere producten 

Blaised kan u allerlei soorten visualisaties leveren. We maken artist impressions van zowel exterieur als interieur en leveren modellen, maquettes en plattegronden. Maar hoe kunt u deze visualisaties aan uw (potentiële) klant presenteren? Door middel van een bouwbord of brochure. De artist impressions die wij maken, vormen een prachtige basis voor een bouwbord of in drukwerk. Het drukwerk kunt u indien gewenst verfraaien met verkoopplattegronden in combinatie met uw interieurimpressies en exterieurimpressies. 

Cases

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

Kleyweg te Gouda

Kleyweg te Gouda

De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

"Het verzorgen van uw promotiemateriaal was nog nooit zo eenvoudig. "

EmailContactOver Blaised

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Bouwborden

  Een fijne en effectieve manier om uw project onder de aandacht te brengen is het plaatsen van een bouwbord op een locatie waar veel mensen voorbij komen. Bijvoorbeeld op de kop van het project of aan de rand van de wijk waar het project gebouwd zal worden, het liefst langs een drukke weg. Heeft u prachtige visualisaties en mooie teksten die u op een doeltreffende manier wilt presenteren? Maak dan gebruik van bouwborden. We kunnen een ontwerp voor u maken en een concept aanleveren. Na uw feedback kunnen wij daarnaast zorgen voor de productie van het bouwbord. Uiteraard zorgen we ook dat de bouwborden geplaatst worden op de locatie van uw wens. 

  Brochures

  Ook brochures verzorgen wij graag voor u. Zowel papieren varianten als interactieve versies behoren tot onze specialiteiten. Wij maken het ontwerp voor u, met daarin de visuals die we eerder voor uw project hebben gemaakt of met door u aangeleverde visuals. Na het ontwerp krijgt u een conceptversie toegestuurd die u desgewenst nog kunt aanpassen. Uiteraard verzorgen we bij de definitieve versie ook het drukwerk, zodat u uw brochure alleen nog maar aan de geïnteresseerden aan hoeft te bieden. 

  Op zoek naar een interactieve brochure? Door het toepassen van QR codes en andere technieken komt de brochure tot leven. Daarnaast kunnen we deze brochure verwerken in uw nieuwsbrief of op uw verkoopwebsite.