Maquettes (3D geprint)

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Zeer behulpzaam bij het presenteren van nieuwe projecten

N

Een prachtig decoratiestuk voor in reeds voltooide projecten

N

De 3D maquettes worden in-house ontworpen en geprint

N

Mogelijkheid om uw eigen model door ons te laten printen

Waarom een 3D maquette?

Wilt u graag een gebouw of woning op schaal laten maken als tastbaar project? Dat is mogelijk door een maquette te laten maken. Een 3D-print maquette is een prachtig object en helpt bij het visualiseren van projecten.  

Niet alleen voor u kan dit fijn zijn, maar zeker ook voor andere belanghebbenden. Een maquette van een huis kan bijvoorbeeld helpen bij het maken van verschillende keuzes. Een 3D-geprinte maquette maakt dat er verschillende aanzichten mogelijk zijn. Hierdoor kunt u makkelijker bepalen of er bepaalde aanpassingen nodig zijn aan de woning.

Werkwijze

Met onze moderne 3Dprinters kunnen we 3D maquettes printen bij ons op kantoor. Daarnaast hebben wij contact met externe printservices waardoor de mogelijkheden onbeperkt zijn. Zelfs wanneer u behoefte heeft aan met de hand vervaardigde maquettes kunnen wij dit voor u leveren in samenwerking met onze maquettebouwer.  

De maquette maken we aan de hand van door u geleverde informatie. Hebben wij al interieur of exterieur impressies voor u gemaakt? Door middel van kleine aanpassingen kunnen wij deze omzetten naar een printbaar model. Heeft u zelf al een printbaar model klaarliggen? Wij kunnen deze uiteraard voor u afdrukken.

  Projecten

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

  Kleyweg te Gouda

  Kleyweg te Gouda

  De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

  Jeffrey Tukker

  Jeffrey Tukker

  "Plattegronden vormen de basis voor allerlei promotieproducten, van website tot brochure."

  EmailContactOver Blaised

  Neem contact op


   Waarom Blaised?

   N

   U heeft één aanspreekpunt

   N

   U krijgt support waar u dat wenst

   N

   U krijgt een complete oplossing

   N

   We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

   N

   We laten ons leiden door onze passie voor design

   Voor wie zijn 3D maquettes geschikt? 

   Een maquette is onder andere heel waardevol bij de presentatie van uw project. Bent u de architect of de aannemer die het project gaat realiseren? Gebruik dan een maquette bij de presentatie van uw project aan belangstellenden en omwonenden. Naast andere impressies kan een maquette echt toegevoegde waarde bieden. Mensen kunnen er omheen lopen, vanuit verschillende hoeken naar het object kijken en het beoogde eindresultaat echt voor zich zien. 

   Waar kan een 3D maquette nog meer voor gebruikt worden? 

   Er zijn talloze situaties waarin een maquette bruikbaar kan zijn. Ook van bestaande objecten kunt u een maquette laten maken. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een grote maquette in de lobby van uw bedrijfspand om aan te tonen hoe het gebouw in elkaar zit. Zo kan een maquette als een soort plattegrond dienen. Wij denken graag met u mee over de visualisatie die het best bij uw project past.