3D-animaties

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Maak uw plannen visueel duidelijk aan uw doelgroep

N

Een bijzondere manier om projecten online te laten zien

N

Interieur, exterieur en muziek afgestemd op uw wensen

N

Zeer realistisch, nauwelijks van echte beelden te onderscheiden

3D visualisaties en impressies voor nieuwbouw en verbouwing

Een 3D animatie van een vastgoedproject brengt nog meer in beeld dan een impressie. 3D visualisaties zijn tegenwoordig onmisbaar bij nieuw te bouwen projecten of een grootschalige verbouwing van een bestaand pand. 

Het blijft altijd lastig om in te schatten hoe de verschillende ruimten er nu echt uit gaan zien. Veel mensen krijgen geen duidelijk beeld bij alleen wat maten en lijnen op papier. Met de 3D impressies, 3D visualisatie woning en 3D plattegronden die wij kunnen leveren is dat verleden tijd! Net als bij onze artist impressions is het mogelijk om alles naar uw wens aan te passen. Interieur en exterieur, met of zonder muziek, we maken het geheel naar uw wens of die van uw klant.

Toepassingen van 3D animaties 

3D animaties lenen zich voor allerlei toepassingen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan het afspelen van een 3D animatie tijdens uw presentatie. Werkt u aan een grootschalig project dat nog verkocht moet worden of wilt u een afgerond opnemen in uw online portfolio? U plaatst de 3D animatie eenvoudig op uw website of deelt het op uw social media kanalen. 

De 3D animaties gaan zeer goed samen met onze impressies van zowel interieur als exterieur. Wanneer de 3D models reeds door ons zijn opgesteld, kunnen we 3D interieur ontwerpen en/of exterieur tegen een scherp tarief toevoegen aan de animatie. Dit levert net die finishing touch aan uw visualisatie.  

Cases

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

Kleyweg te Gouda

Kleyweg te Gouda

De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

"Door middel van 3D visualisaties zijn uw projecten inzichtelijker dan ooit te voren."

EmailContactOver Blaised

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Waarom 3D visualisaties? 

  Laat u een woning bouwen of bent u van plan om uw huidige woning te verbouwen? Heeft u behoefte aan meer mogelijkheden om de bouw of verbouwing van de woning te visualiseren? Een 3D artist visualisatie van de woning biedt dan de uitkomst! Op deze manier komt de woning echt tot leven. Een 3D animatie laten maken biedt een grote toegevoegde waarde. 

  Wilt u uw project op een originele en professionele manier presenteren? Dit kan bijvoorbeeld raadzaam zijn als u uw projecten aan instanties als gemeenten of bewonersverenigingen dient te presenteren. Maak in dat geval zeker gebruik van onze 3D models. Samen bekijken we welke impressies het best passen bij uw project. 

  Voor een unieke presentatie 

  Zoals u kunt lezen zijn 3D animaties onmisbaar in tal van situaties. Het kan ontzettend helpen om een 3D model of 3D plattegrond te maken van nog te realiseren projecten, maar ook van projecten die al in ontwikkeling zijn. De 3D producten van Blaised zijn niet van echt te onderscheiden. De animering van een project kan ervoor zorgen dat er impressies worden afgegeven die normaal gesproken onmogelijk zijn. 

  Door gebruik te maken van een 3D visualisatie, zorgt u voor een zeer effectieve manier van presenteren. Overtuig uzelf of uw doelgroep van het te realiseren project. Wilt u een 3D model laten maken? Wij helpen u graag!