Coendersschenhof te Leerdam

De opdracht 

Thuis in Bouwen uit Meerkerk beschikte over drie kavels, met het plan om hier drie luxe villa’s op te bouwen. Aan potentiële kopers werd een totaalpakket aangeboden, bestaande uit de kavel zelf en de uitvoering van het bouwproject. 

Om de mogelijkheden van de kavels inzichtelijk te maken werd ons gevraagd om 3D-impressies, drone video- en fotografie, een verkoopwebsite en een bouwbord op te leveren. Een bijzonder element in deze opdracht was het verwerken van de 3D-impressies in de drone video. Dit gaf de potentiële kopers van de kavels een zeer realistisch beeld van de mogelijke eindresultaten.  

Onze aanpak 

In overleg met de opdrachtgever werd voor drie verschillende typen villa’s gekozen. De voor- en achtergevel van deze typen werden aangeleverd in AutoCat, waarna we zelf de zijgevels hebben ontwerpen. Na goedkeuring gingen we aan de slag met de 3D-modellen. 

Ondertussen werden de dronebeelden op locatie geschoten. De 3D-modellen zijn uiteindelijk hierin verwerkt. Vervolgens hebben we het bouwbord ontworpen en de website gebouwd. In alle visuals werden de villa’s gepresenteerd in het licht en de sfeer van de opkomende zon.  

Samenwerking 

Tijdens deze opdracht werkten we nauw samen met de opdrachtgever, een websitebouwer en een dronepiloot. Alle individuele elementen kwamen uiteindelijk samen in een mooie serie visuals om de potentiële kopers van het project te overtuigen. 

De samenwerking tijdens dit project is zodanig goed bevallen dat we gelijk met een nieuwe opdracht aan de slag mochten gaan. Ook zijn we een langdurig samenwerkingsverband met deze opdrachtgever aangegaan. We hopen in de toekomst nog vele mooie producten voor Thuis in Bouwen te mogen creëren.  

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

Hyperrealistische video’s door de combinatie van 3D-impressies en dronebeelden

EmailContactOver ons

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Andere cases

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

  Kleyweg te Gouda

  Kleyweg te Gouda

  De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...