Virtualreality

De unieke eigenschappen van Blaised

N

Zeer geschikt voor locaties die nog in aanbouw zijn

N

Bied uw (potentiële) klant een virtuele rondleiding

N

Keuze uit zowel VR interieur als exterieur

N

Een bijzondere aanvulling op uw presentatie

Virtual reality

Op zoek naar het meest optimale interactieve beeld van uw project? Ook hier kan Blaised u ondersteunen. Wij gaan altijd met de laatste trends en mogelijkheden mee, dus ook op dit gebied! 

We maken gebruik van virtual reality en andere interactieve toepassingen. Door het interactief maken van een 3Dmodel gaat het project nóg meer leven voor toekomstige bewoners en geïnteresseerden. Door virtual reality in de bouw toe te passen zijn er steeds meer mogelijkheden op het gebied van visualisaties. 

Virtual reality kan bijvoorbeeld worden toegepast op een inrichting en interieur van het huis. Dit heet VR interieur. We kunnen allerlei soorten visualisaties maken, ook 360graden beelden. Deze beelden noemen we 360 VR.

Interactieve ervaring

Door middel van virtual reality zijn allerlei nieuwe mogelijkheden ontstaan. Door gebruik van deze techniek is het zelfs mogelijk om een rondleiding aan te bieden door het nieuw te bouwen pand of men rond te laten kijken in een nieuwe woonkamer. De populaire 360 graden beelden zorgen ervoor dat u echt ‘rond kunt kijken’ in de toekomstige ruimte. 

U leest het goed, zowel van bestaande panden als van panden die nog gebouwd moeten worden of in aanbouw zijn, kunnen wij virtual reality visualisaties maken. Dit zorgt voor een nog betere beleving en voorstelling voor potentiele kopers of andere geïnteresseerden. Gebruik de virtual reality beelden in uw projectpresentatie of informatiebijeenkomsten en biedt zo een unieke ervaring die men niet snel zal vergeten. 

Projecten

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De Dijkgraaf te Oude Tonge

De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

Kleyweg te Gouda

Kleyweg te Gouda

De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

"Biedt uw potentiële klant een unieke ervaring met een virtuele rondleiding ."

EmailContactOver Blaised

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  VR-toepassingen voor elke locatie

  Onze VR-ervaring en interactieve toepassingen kunnen wij voor zowel interieur- als exterieurprojecten leveren. Dit product gaat daarom ook mooi samen met de artist impressions die wij leveren voor deze onderdelen. 

  Wilt u een virtuele rondleiding bieden van een bestaand pand? Door gebruik te maken van onze 360 graden camera kunnen wij foto’s maken en deze exporteren naar een interactieve toepassing. Kijk hiervoor eens bij onze fotografie producten. 

  Eindproduct op maat

  Ook bij de mogelijkheden die vallen onder virtual reality houden wij rekening met de omvang van het project en de levertijd. Uiteraard kijken we samen naar de opties die passen bij uw budget. Blaised blijft innoveren en gaat met zijn tijd mee. Zelfs de nieuwste visualisaties zijn bij ons verkrijgbaar. Als professional versterkt dit uw positie ten opzichte van uw concurrenten en zorgt u dat u opvalt bij potentiële klanten. Als particuliere klant krijgt u nog meer beeld en feeling bij het project.