Janssen de Jong Bouw Valkenswaard

De opdracht 

Janssen de Jong Bouw heeft ons al meerdere keren benaderd voor een mooie bijdrage aan hun verhuurprojecten. In het verleden maakten we artist impressions, interieur impressies en vogelvluchtbeelden voor andere verhuurprojecten van deze opdrachtgever.  

Dit keer betrof de opdracht een verhuurproject in Valkerswaard, bestaande uit 28 nieuwe huurwoningen. Voor ons een vrij unieke opdracht, aangezien we over het algemeen werken aan verkoopprojecten. Dit keer werd ons gevraagd om een artist impression te maken voor op het bouwbord, op basis van een 3D-model. 

Onze aanpak 

De input vanuit de opdrachtgever bestond uit een aantal 2D-tekeningen. Deze hebben wij in onze software omgezet in een 3D-model. Hierin kozen we een mooie camerahoek voor het beeld op het bouwbord. Het opleveren van de impressie gebeurde binnen een week na het ontvangen van de opdracht. 

Enige tijd na het opleveren van de impressie voor het bouwbord werd ons gevraagd om nog een beeld te leveren, een impressie van het tweede huizenblok. Door wat elementen aan te passen in de eerder gemaakte 3D-impressie en een andere camerahoek te kiezen konden we op zeer korte termijn een bijzonder nieuw beeld leveren. 

Terugkerend 

Vaker worden benaderd door een opdrachtgever is voor ons het grootste compliment. Een bijkomend voordeel is dat we, wanneer de opdrachtgever al kennen, beter op elkaar zijn ingespeeld en sneller kunnen schakelen.  

In 2017 mochten we impressies leveren voor een soortgelijk verhuurproject van deze opdrachtgever, bestaande uit 46 huurwoningen in Valkerswaard, verspreid over vijf woningblokken. In 2018 werkten we aan een project bestaande uit 32 woningen in Bergen op Zoom. Aangezien sommige elementen uit het huidige project identiek waren aan elementen uit de eerdere projecten, konden materialen worden hergebruikt. Ook hierdoor waren we in staat om nog sneller te werken.  

Jeffrey Tukker

Jeffrey Tukker

Eén 3D-model vormt de basis voor meerdere impressies

EmailContactOver ons

Neem contact op


  Waarom Blaised?

  N

  U heeft één aanspreekpunt

  N

  U krijgt support waar u dat wenst

  N

  U krijgt een complete oplossing

  N

  We gaan elke uitdaging aan, ook op korte termijn

  N

  We laten ons leiden door onze passie voor design

  Andere cases

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De Dijkgraaf te Oude Tonge

  De opdracht  Bouwbedrijf en vastgoedontwikkelaar De Langen & van den Berg werkte aan een project bestaand uit 25 appartementen en 19 woningen, verdeeld onder drie typen. Voor dit project moest een aantal visuals worden gemaakt, waaronder 3D-impressies,...

  Kleyweg te Gouda

  Kleyweg te Gouda

  De opdracht  Whitehouse Development in Gouda benaderde ons voor een bijzonder project, namelijk het creëren van interieurimpressies en verkoopplattegronden voor drie appartementen in Gouda. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het in een reeds bestaand pand...

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht

  De opdracht  In opdracht van een particulier werden wij benaderd door Thuis in Wonen, een partner waar we vaker mee samenwerken. De toekomstige woning van de particulier moest nog worden gebouwd, een proces waarin nog enkele keuzes moesten worden gemaakt. Om de klant...