Verkoop website, geheel op maat

Naast bouwborden en brochures, kunt u ook een eigen verkoop website gebruiken om uw project te presenteren. In sommige gevallen zijn andere producten zelfs overbodig. Dit kan zorgen voor een enorme kostenbesparing zoals bijvoorbeeld op drukkosten. Door het gebruik van een verkoop website kunt u het project op een unieke manier en in uw eigen huisstijl presenteren. Daarnaast kunt u op deze website brochures, animaties, impressies en interactieve toepassingen plaatsen om uw project nog aantrekkelijker te presenteren. De presentatie van uw project staat op deze website centraal.

Neem contact op

interieur visualisaties klassiek luxe appartement
Interieur impressie penthouse, realistische impressie van luxe appartement

Voordelen van een verkoop website

Een verkoop website biedt een hoop voordelen. Hieronder enkele voordelen opgesomd:

  • Presentatie van uw project op een unieke manier
  • Alle informatie is in een oogopslag beschikbaar voor alle partijen
  • Laagdrempelige informatievoorziening: mensen kunnen op hun eigen tijd en zo lang als ze willen een kijkje nemen op uw website en zich oriĆ«nteren.
  • Relatief goedkope manier om uw project onder de aandacht te kunnen brengen en te delen met anderen. Daarnaast een flinke kostenbesparing op bijvoorbeeld drukkosten.
  • Uw project in uw eigen huisstijl gepresenteerd zodat voor klanten en potentiele klanten direct alle projecten in een oogopslag zichtbaar zijn.

Mogelijkheden van een verkoop website

Benieuwd naar de mogelijkheden van een verkoop website? Wat zijn buiten de presentatie van uw project nog meer mogelijkheden van de website?

  • Eenvoudige manier om mensen op de hoogte te brengen van alle laatste nieuwtjes.
  • Een link van deze website is gemakkelijk te delen op andere kanalen zoals social media of in advertenties van kranten en brochures
  • Listbuilding: door middel van een registratieformulier kunnen belangstellenden zich inschrijven op uw nieuwste berichten of bijvoorbeeld de nieuwsbrief. Op deze manier kunt u ook uw potentiele klantenbestand bijhouden en bij nieuwe projecten kunt u deze contacten opnieuw gebruiken. Uiteraard kunnen wij uw website AVG proof maken.

Benieuwd hoe wij uw website kunnen realiseren en wat de kosten hiervan zijn? Graag maken we een afspraak met u om te kijken naar uw behoeften en uw planning. Samen maken we dan een plan met verschillende opties zodat we uw website snel kunnen realiseren. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de visuals op de website. Heeft u deze al? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw website zo optimaal mogelijk werkt. Daarnaast zorgen we voor een unieke presentatie bij ieder project.
Wij kunnen de website vervolgens voor u bijhouden maar u kunt er ook voor kiezen om de website zelf bij te houden en wijzigingen aan te brengen.

interieur visualisaties klassiek luxe appartement

Vraag een website aan

Project nog beter in beeld brengen?

Uw project nog beter in beeld brengen? Kijk dan ook eens naar Virtual reality & interactieve toepassingen.

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.