Verkoopplattegronden voor zowel interieur als exterieur

Blaised maakt ook gedetailleerde plattegronden. Deze maken we op basis van de tekeningen die al bestaan. Ook deze visualisaties kunnen we helemaal aanpassen naar uw wensen en ideeën. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

De verkoopplattegronden maken de indeling van uw project in een oogopslag duidelijk aan de toekomstige bewoners of potentiele kopers.

Neem contact op

3D exterieur impressie van notariswoning

Mogelijkheden

Maar, wellicht vraagt u zich af waar u de plattegronden voor kunt gebruiken. Welke plattegronden zijn er zoal? Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende plattegronden:

  • Plattegrond van een groot (nog te realiseren) project
  • Plattegrond van de ruimten van een woning, uiteraard op schaal
  • Plattegrond van de ruimten van een woning, inclusief interieur
  • Plattegronden kunnen zowel in kleur als zwart/wit worden geleverd

Waar kunnen de plattegronden voor gebruikt worden?

De plattegronden geven direct een impressie van de ruimte en hoe de schaal zich verhoudt tot de meubels. Plattegronden gaan erg goed samen met interieur impressies en kunnen door Blaised worden verwerkt op de volgende manieren:

  • In uw verkoopbrochure (eventueel uitvouwbaar of gewoon opgenomen als losse pagina).
  • Op uw verkoopwebsite, bijvoorbeeld als downloadbare file of gewoon als losse pagina. Wij kunnen uw website ook voor u opbouwen. Voor meer informatie daarover kunt u een kijkje nemen op de pagina verkoop websites.
  • Advertenties (bijvoorbeeld in kranten of online zoals bijvoorbeeld op facebook).

De plattegronden kunnen naar wens worden voorzien van maatvoering en inrichting. Daarnaast kun u aangeven of u ze in kleur of grijstinten ontvangt. Daarnaast worden de plattegronden helemaal aangepast aan uw huisstijl. Op die manier kunt u ze gebruiken in uw advertentie, brochures of verkoop website.

Desgewenst kunnen wij uiteraard meerdere exemplaren leven voor potentiele kopers of kunnen wij bijvoorbeeld verschillende uitvoeringen maken. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de plattegronden waarop interieur ideeën zijn ingetekend. U kunt bepalen in welke stijl de meubelstukken worden getekend. Modern of juist klassiek?

Een plattegrond interieur kan daarnaast een heel helder beeld geven van de mogelijkheden qua inrichting en indeling van een ruimte. We merken dat dit zowel voor onze particuliere als zakelijke klanten echt heel handig is. Zo bent u optimaal voorbereid qua inrichting.

Heeft u dus behoefte aan bijvoorbeeld verkoopplattegronden? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Wij houden uiteraard rekening met uw planning, uw budget en de wensen. Graag denken we met u mee om te zorgen dat het uw investering ook daadwerkelijk waard is! Bij Blaised bent u voor alle visualisaties aan het goede adres, neem dus gauw contact op om te zien op welke manier wij u kunnen helpen.

3D exterieur impressie luxe villa

Vraag een verkoopplattegrond aan

Project nog beter in beeld brengen?

Uw project nog beter in beeld brengen? Kijk dan ook eens naar Virtual reality & interactieve toepassingen.

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.