Waarom een 3D maquette?

Wilt u graag een gebouw of woning op schaal laten maken als tastbaar project? Dat is mogelijk door een maquette te laten maken. Door gebruik van onze moderne 3D printers kunnen we deze 3D maquette printen bij ons op kantoor. Daarnaast hebben wij contact met externe print services waardoor de mogelijkheden onbeperkt zijn. En zelfs wanneer u behoefte heeft aan een maatwerk maquette die met de hand vervaardigd is kunnen wij dit voor u leveren in samenwerking met onze maquettebouwer. Ook wanneer u al een model klaar heeft liggen, helpen we u graag verder.

Een 3D print maquette is een prachtig object en helpt bij het visualiseren van projecten. Niet alleen voor u kan dit fijn zijn maar zeker ook voor andere belanghebbenden. Een maquette huis bijvoorbeeld, kan helpen bij het maken van verschillende keuzes. Maquette 3D printen maakt dat er verschillende aanzichten mogelijk zijn. Hierdoor kunt u makkelijker bepalen of er bepaalde aanpassingen nodig zijn aan de woning.

Een 3D maquette kan worden gerealiseerd door de door geleverde informatie te gebruiken. Hebben wij al interieur of exterieur impressies voor u gemaakt? Door middel van kleine aanpassingen kunnen wij deze omzetten naar een printbaar model. Heeft u zelf al een printbaar model klaarliggen? Wij kunnen deze uiteraard voor u afdrukken.

interieur visualisaties klassiek luxe appartement
Interieur impressie penthouse, realistische impressie van luxe appartement

Voor wie?

Waar kan een 3D maquette allemaal voor gebruikt worden?

Een maquette is onder andere heel waardevol bij de presentatie van uw project. Bent u de architect of de aannemer die dit project gaat realiseren? Gebruik dan een maquette bij de presentatie van uw project aan belangstellenden en omwonenden. Naast andere impressies kan een maquette echt toegevoegde waarde bieden. Mensen kunnen er omheen lopen, vanuit verschillende hoeken naar het object kijken en het echt visualiseren.

Uiteraard zijn er talloze situaties waarbij een maquette bruikbaar kan zijn. Ook van bestaande objecten kunt u een maquette laten maken. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een grote maquette in de lobby van uw bedrijfspand om aan te tonen hoe het gebouw in elkaar zit. Op deze manier kan een maquette als een soort plattegrond dienen.

Kortom, wij denken heel graag met u mee om te zien welke visualisatie er het best bij uw project past. We denken mee wat betreft de mogelijkheden, uw budget, de levertijd en andere zaken waar u aan moet denken.

Neem contact op

Vraag een maquette aan

Project nog beter in beeld brengen?

Uw project nog beter in beeld brengen? Kijk dan ook eens naar Virtual reality & interactieve toepassingen.

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.