Waarom exterieur impressies?

Exterieur impressies of visualisaties kunnen door ons van elk project, zowel groot als klein, worden gemaakt. Afhankelijk van uw behoefte, kunnen deze impressies door u worden ingezet voor verschillende doeleinden. Zowel particulieren als architecten of aannemers en grote bouwbedrijven schakelen ons in om exterieur impressies voor hen te maken.

Neem contact op

interieur visualisaties klassiek luxe appartement
exterieur impressie penthouse, realistische impressie van luxe appartement

Hoe gaan we te werk?

Door middel van foto’s, schetsen of tekeningen wordt het project gedigitaliseerd en omgezet naar een 3D model. Het 3D model wordt voorzien van fotorealistische materialen en texturen om zo de gewenste uitstraling te krijgen.

Ook de omgeving waarin het object zich bevindt, zal worden meegenomen in dit model. Wij kunnen de omgeving nabouwen in 3D of gebruik maken van een foto-inpassing.

Voor wie?

Exterieur impressies zijn bij uitstek handig als er keuzes gemaakt moeten worden. Keuzes met betrekking tot het gebruik van materialen aan de buitenkant van een project. De keuze van de structuur en kleur van de stenen aan de buitenkant van een woning bijvoorbeeld. Of benieuwd hoe het gebouw of de woning eruitziet in de omgeving? Exterieurs impressies bieden een duidelijk beeld en kunnen helpen in het bepalen van structuren en materialen. Kleine wijzigingen aanbrengen? Dit kan tijdens het werkproces.

De impressies die wij maken, kunnen ook gebruikt worden om de omwonenden en gemeente in te lichten over het te bouwen project. Zeker wanneer er goedkeuring vereist is van bepaalde verenigingen of instanties kunnen impressies een goede optie zijn. Vooral exterieur impressies kunnen het verschil maken in deze situatie. Op deze manier krijgen mensen een goed beeld van de situatie die zal ontstaan. Veel mensen zijn tegenwoordig heel visueel ingesteld en vinden het lastig om een beeld te vormen op basis van enkele tekeningen. Een impressie biedt dan echt uitkomst.

exterieur visualisaties klassiek luxe appartement
exterieur impressie penthouse, realistische impressie van luxe appartement

Levertijd?

Voor sommige klanten leveren wij onze impressies al binnen enkele dagen. Heeft u dus een spoedklus en bent u er niet zeker van of het wel haalbaar is om impressies te laten maken op zo’n korte termijn? Neemt u alstublieft contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Vaak kunnen wij al binnen enkele dagen leveren, mits wij de juiste gegevens hebben. De impressies worden uiteraard op uw behoeften aangepast, passend bij uw budget.

Als klant bepaalt u uiteraard het aantal 3D beelden en de gewenste sfeer. De visualisatie van uw project op een zonnige ochtend of juist een sfeervolle avond? Wij maken het voor u in orde. Detailshots van de mooie geveldetails, een 3D beeld van een vogelvlucht waarbij gebruik wordt gemaakt van luchtfoto’s? De mogelijkheden zijn oneindig.

Ook interieur impressies nodig? Ook deze kunnen wij voor u realiseren! Kijkt u eens bij de producten onder interieurimpressies.

Vraag een exterieur impressie aan

Project nog beter in beeld brengen?

Uw project nog beter in beeld brengen? Kijk dan ook eens naar Virtual reality & interactieve toepassingen.

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.