Manieren om uw visualisaties te presenteren

Zoals u op onze website kunt zien, kunnen we bij Blaised allerlei soorten visualisaties leveren. We maken artist impressions van zowel exterieur als interieur, leveren modellen, maquettes en plattegronden. Maar hoe kunt u deze visualisaties onder andere presenteren? Door middel van een bouwbord of brochure. De artist impressions die wij maken, kunnen mooi verwerkt worden op een bouwbord of in drukwerk. Het drukwerk kunt u wanneer u dat wenst verfraaien met verkoopplattegronden in combinatie met uw interieur- of exterieurimpressies.

Neem contact op

bouwbord 3D exterieur impressie luxe villa
Bouwbord 3D exterieur impressie van notariswoning.

Bouwbord maken

Een fijne en effectieve manier is om een bouwbord te plaatsen op een locatie waar veel mensen voorbij komen. Bijvoorbeeld op de kop van het project of aan de rand van de wijk waar het project gebouwd zal worden, het liefst langs een drukke weg. Heeft u prachtige visualisaties en mooie teksten die u op een doeltreffende manier wilt presenteren? Maak dan gebruik van bouwborden. We kunnen een ontwerp voor u maken en een concept aanleveren. Na uw feedback kunnen wij daarnaast zorgen voor de productie van het bouwbord. Uiteraard zorgen we ook dat de bouwborden geplaatst worden op de locatie van uw wens.

Ook de brochures verzorgen wij graag voor u. Zowel papieren versies als interactieve versies van brochures behoren tot onze specialiteiten. Wij maken het ontwerp voor u. Dit kan door middel van de visuals die we eerder voor uw project hebben gemaakt of door middel van bestaande visuals. Na het ontwerp krijgt u een conceptversie toegestuurd die u desgewenst nog kunt aanpassen. Uiteraard zorgen we bij de definitieve versie ook het drukwerk zodat u uw brochure alleen nog maar hoeft uit te geven aan geĆÆnteresseerden.

Op zoek naar een interactieve brochure? Door het toepassen van QR codes en andere technieken gaat de brochure meer leven. Dit kan een goedkope(re) manier zijn om een brochure te realiseren. Daarnaast kunnen we de brochure verwerken in uw nieuwsbrief of op uw verkoop website.

Bij Blaised aan het juiste adres

Wij kunnen uw bouwbord maken en uw brochure of interactieve brochure realiseren. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Wij houden uiteraard rekening met uw planning, uw budget en de wensen. Graag denken we met u mee om te zorgen dat het uw investering ook daadwerkelijk waard is! Daarnaast denken we graag mee in het bepalen van de juiste locatie. Bij Blaised bent u voor alle visualisaties aan het goede adres, neem dus gauw contact op om te zien op welke manier wij u kunnen helpen.

Vraag een bouwbord en brochure aan

Project nog beter in beeld brengen?

Uw project nog beter in beeld brengen? Kijk dan ook eens naar Virtual reality & interactieve toepassingen.

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.