Makelaars

Uw pand in beeld brengen door middel van fotografie, filmopnames en zelfs luchtfotografie door middel van een drone, dát is één van de diensten wat Blaised ook voor u kan uitvoeren. Zelfs als het pand zich niet in de meest optimale condities bevindt, kunnen wij iets voor u betekenen.

Door de inzet van verschillende technieken, kunnen we het pand bijvoorbeeld een digitale make-over geven. Met behulp van 3D impressies geeft u op voorhand de mogelijkheden van het pand weer ná een verbouwing zonder een kwast aan te raken. Voor deze digitale verbouwing is het niet noodzakelijk om met een (interieur)architect te werken. Het pand zal door de impressies meer mensen aanspreken waardoor de kans op verkoop aanzienlijk stijgt.

Werkt u voor een projectontwikkelaar? Uw opdrachtgever ontzien en op die manier onderscheidend werken? Ook dan kunnen we u van dienst zijn! Kijk voor meer informatie eens naar onze diensten voor projectontwikkelaars. Het gebruik van onze producten zal zeker van meerwaarde zijn voor uw opdrachtgevers.

 

Wanneer u niet over schetsen, foto’s of tekeningen beschikt, kunnen wij desgewenst het pand in-meten om de impressies te kunnen realiseren.

Mogelijk zijn de volgende producten interessant voor u:

Bekijk hier al onze diensten

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.