Interieur architecten

Uw interieur-project op een realistische manier presenteren? Wij maken sfeerimpressies van uw ontwerp tegen een scherp tarief en van zeer hoge kwaliteit.

Steeds meer vraag naar een realistische en uitgebreide presentatie van uw projecten? Wij merken dat steeds meer klanten het op prijs stellen als het ontwerp van de inrichting beter gevisualiseerd kan worden. Graag helpen wij u om dit voor uw klanten en projecten te realiseren. Op basis van foto’s, schetsen of tekeningen van uw project, stellen wij een 3D model van uw project op. Alles is mogelijk door gebruik van onze render software die zorgt voor natuurgetrouwe belichting.

De visualisatie van uw project op een zonnige ochtend of juist een sfeervolle avond? Wij maken het voor u in orde. Daarnaast kunnen wij de inrichting van een woning, kantoorpand of een hotel visua-liseren. We hebben een uitgebreide bibliotheek met verschillende stijlen maar kunnen ook werken met op maat gemaakte meubels.

 

Zoals u als interieur architect weet, is de afwerking en het materiaal waarmee gewerkt wordt heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de materialen en afwerking van de ruimte precies goed zijn. De kleuren, reflectie en textuur in de ruimte zullen zorgen voor de beleving waar u naar zoekt. Ons doel is om u als interieurarchitect het werk van de presentatie uit handen te nemen zodat u nog meer tevreden opdrachtgevers zult krijgen.

Naast het maken van impressies kunnen we u bovendien ook de volgende producten leveren:

Bekijk hier al onze diensten

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.