Bedrijven of particulieren

Veel mensen vinden het moeilijk om een voorstelling of visualisatie te maken van een nieuw te bouwen pand of grondige verbouwing. Heeft u dit ook en wilt u graag weten waar u aan toe bent?

Wij zorgen dat u een prachtige impressie en zo voldoende inzicht krijgt! Ook als u niet werkt met een (interieur)architect, kunnen wij u helpen om uw ideeën of wensen vorm te geven.

Heeft u een kavel en gaat u uw droomhuis of -pand bouwen? Liggen er grote plannen voor een verbouwing van uw huidige pand? Blaised helpt u om het resultaat inzichtelijk te maken. Geen mis-verstanden meer of moeilijk te lezen bouwtekeningen.

Door gebruikmaking van diverse 3D technieken kunnen wij een 3D model opstellen op basis van de plannen. Alles wat we daarvoor nodig hebben zijn foto’s, schetsen of tekeningen. Uiteraard is dit ook mogelijk als de uitvoering reeds in gang is gezet en de bouw al is begonnen. Wanneer dit laatste het geval is, kunnen wij ook andere producten leveren om op de hoogte te kunnen blijven van de bouw.

 

Zo leveren wij bijvoorbeeld camera’s om live mee te kijken of leveren wij fotoreportages en time lapse beelden van het project. Bovendien beschikken wij over een drone met een hoge resolutie camera om de voortgang van het project waar te nemen.

Mogelijk zijn de volgende producten interessant voor u:

Bekijk hier al onze diensten

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.