Architecten

Visualiseren, écht iets van deze tijd. Een beeld zegt meer dan een tekening. Veel mensen vinden het moeilijk om een project echt voor zich te zien. Daarmee loopt u een risico. Het risico dat uw project niet begrepen of gelezen wordt. Dat is natuurlijk zonde. Door middel van onze producten, maken wij uw ontwerp visueel. Dit is natuurlijk een uitkomst als u met particuliere opdrachtgevers werkt maar ook als u met een professionele opdrachtgever werkt. Bij beide situaties kunnen we u van dienst zijn.

Met behulp van foto’s, schetsen of tekeningen maken wij een 3D model van uw ontwerp. Of dit ontwerp nu een woning, appartementengebouw of bedrijfspand betreft. Onze diensten zijn bij uit-stek ook geschikt voor renovatieprojecten. Zowel de materialen als de afwerking van het pand worden natuurgetrouw weergegeven voor een optimale visualisatie.

 

Ook verwerken wij de omgeving van uw project in 3D. Dit kan uiteraard van zowel een stedelijke omgeving (waarbij de naaste bebouwing wordt meegenomen), als een natuurrijke omgeving. De keuze van vegetatie is hierbij uiteraard erg belangrijk.

Naast het maken van de genoemde impressies, kunnen we ook de volgende producten leveren:

Bekijk hier al onze diensten

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.