Projectontwikkelaars

Of het nu bedrijfsgebouwen, (seriematige)woningbouw, nieuwbouw of renovatie betreft, wij brengen uw projecten in beeld. Dit doen we door gebruik te maken van onze 3D impressies en andere producten. Door onze producten kan de verkoop of verhuur al starten vóór het project opgeleverd is.

Hoe gaan we te werk?

Op basis van foto’s, schetsen of tekeningen stellen wij een 3D model op van uw project, waaruit wij hoogwaardige 3D beelden. Daarnaast leveren wij prachtige bouwborden die zullen zorgen voor meer naamsbekendheid en de uitstraling van uw bedrijf.

 

Ook als het project al in aanbouw is, kunnen wij van meerwaarde zijn voor u en uw klanten. Zo leveren wij bijvoorbeeld camera’s om live mee te kijken of leveren wij fotoreportages en time lapse beelden van het project. Bovendien beschikken wij over een drone met een hoge resolutie camera om de voortgang van het project waar te nemen.

Kijkt u ook eens naar de volgende producten:

Bekijk hier al onze diensten

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.