Waarom Blaised?

Blaised is vernoemd naar Blaise Pascal, een Franse wis- en natuurkundige die de basis heeft ge-legd voor de 3D meetkunde. Tevens staat hij bekend als filosoof. Zijn uitspraak ‘’imagination de-cides everything’’ is dan ook niet voor niets onze slogan.

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij hebben uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto's. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt er voor dat wij u met veel plezier van dienst zijn.

Missie

Uw vastgoed op een zo helder mogelijke wijze te presenteren is onze missie. Door middel van de nieuwste technieken zijn wij u graag van dienst om uw project optimaal te visualiseren. Wij maken met onze fotorealistische 3D visualisaties de kwaliteit van uw project inzichtelijk voor de eindgebruiker.

Visie

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar kwaliteit tegen een scherp tarief en zijn druk bezet. Wij ontzorgen hen graag! Blaised houdt het echter niet bij impressies alleen. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Zo kunt u ook uw website, brochure, bouwbord en zelfs uw maquette door ons laten verzorgen. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en Blaised realiseert het.