Virtual reality – optimale beeldbeleving

Op zoek naar het meest optimale interactieve beeld van uw project? Ook dat is bij Blaised mogelijk. Wij gaan altijd met de laatste trends en mogelijkheden mee. Zo ook in dit opzicht!

We maken dus ook gebruik van virtual reality en andere interactieve toepassingen. Door het interactief maken van een 3D model gaat het project nóg meer leven voor toekomstige bewoners en geïnteresseerden. Door virtual reality in de bouw toe te passen, zijn er steeds meer mogelijkheden op het gebied van visualisaties.

Je kunt bijvoorbeeld virtual reality toepassen op een inrichting en interieur van het huis. Dit noemen we vr interieur. We kunnen allerlei soorten visualisaties maken, ook 360 graden beelden. Deze beelden noemen we 360 vr.

Door middel van virtual reality zijn er ineens nog meer dingen mogelijk. Door gebruik van deze techniek is het dus zelfs mogelijk om een rondleiding te krijgen door het nieuw te bouwen pand of rond te kijken in een nieuwe woonkamer. De populaire 360 graden beelden zorgen ervoor dat je echt ‘rond kunt kijken’ in de toekomstige ruimte.

U leest het goed, zowel van bestaande panden als van panden die nog gebouwd moeten worden of in aanbouw zijn, kunnen wij virtual reality visualisaties maken. Dit zorgt voor een nog betere beleving en voorstelling voor potentiele kopers of andere geïnteresseerden. Gebruik de virtual reality beelden op uw projectpresentatie of informatiebijeenkomsten.

Neem contact op

This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.
Interieur impressie penthouse, realistische impressie van luxe appartement

Mogelijkheden

De mogelijkheden nog eens opgesomd:

  • Vr interieur: virtual reality beelden van de eventuele inrichting/interieur.
  • 360 vr: 360 graden rondleiding door een bestaande of nieuw te bouwen ruimte/woning.
  • Vr beelden voor uw projectpresentatie of op uw informatiebijeenkomsten.
Deze interactieve toepassingen kunnen wij van zowel interieur- als exterieurprojecten leveren. Dit product gaat daarom ook mooi samen met de artist impressions die wij leveren voor deze onderdelen.

Wilt u een virtuele rondleiding in een bestaand pand? Door gebruik te maken van onze 360 graden camera kunnen wij foto’s maken en deze exporteren naar een interactieve toepassing. Kijk hiervoor eens bij onze fotografie producten.

Ook bij de mogelijkheden die vallen onder virtual reality houden wij weer rekening met de omvang van het project en de levertijd. Uiteraard kijken we samen ook naar de opties die passen bij uw budget. Blaised blijft innoveren en gaat met zijn tijd mee, zelfs de nieuwste visualisaties zijn bij ons verkrijgbaar. Dit maakt u als professional nog aantrekkelijker voor potentiele klanten. Daarnaast geeft het u als particuliere klant nog meer beeld en feeling bij de nieuwe situatie.

Vraag een virtual reality model aan

Project nog beter in beeld brengen?

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.