Opnamen tijdens verschillende fasen

Bij Blaised beschikken wij over een grafische achtergrond en daarnaast hebben wij een grote passie voor fotografie en architectuur. Die combinatie vinden wij heel waardevol. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in het maken van prachtige foto’s en films van uw project. Deze opnamen kunnen wij maken tijdens de uitvoeringsfase of bijvoorbeeld van het eindproduct.

Doordat wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige apparatuur, kunnen wij de laatste technische hoogstandjes leveren. Aan welke dingen kunt u zoal denken?

  • Bouw fotografie: uw project in aanbouw vanuit de lucht in beeld brengen.
  • Time Lapse: verschillende beelden van de bouw van het project aan elkaar geplakt door middel van een time lapse.
  • Cameratoezicht op de bouwplaats.
  • Fotografie projecten: fotografie op strategische momenten tijdens de uitvoeringsfase of opleverfase van uw projecten.
  • 360 graden fotografie woning: een 360 graden foto van uw woning, voor een prachtig beeld.
Daarnaast kunnen wij ook 360 graden beelden leveren van projecten die nog niet eens gerealiseerd zijn. Kijk hiervoor eens naar onze interactieve toepassingen of vraag naar de mogelijkheden.

Neem contact op

interieur visualisaties klassiek luxe appartement
Interieur impressie penthouse, realistische impressie van luxe appartement

Voor wie?

De beelden die wij kunnen maken, zullen voor verschillende partijen zeer bruikbaar zijn.

Voor u als opdrachtgever kan het goed zijn om continu een goed beeld te krijgen van de verschillende ontwikkelingen rond uw project. Daarnaast kunt u de beelden uiteraard ook gebruiken om verschillende partijen in te lichten. Voor wie?

  • De toekomstige bewoners of gebruikers van de te bouwen woningen en panden.
  • Om de pers op de hoogte te brengen door bijvoorbeeld af en toe updates te sturen naar plaatselijke kranten.
  • Beeldmateriaal voor uw website om mensen up-to-date te houden.
  • Beveiliging van uw kostbare materialen.
Heeft u andere ideeën of vragen welke mogelijkheden er allemaal zijn? Stelt u deze vragen gerust aan ons. Uiteraard kunnen wij ook meerdere voorbeelden met u delen zodat u het beste kunt beslissen welke beelden het meest bruikbaar voor u zullen zijn. Heeft u een groot of juist een klein lopend project? Zit u vlak voor de oplevering? Wij denken graag met u mee, zowel in budget, levertijd als mogelijkheden.

Mensen zijn gewend om continu op de hoogte te blijven door middel van beelden. Uw klanten, opdrachtgevers en andere belanghebbenden zullen diverse updates door middel van beeldmateriaal zeker waarderen. Het is een eenvoudige en snelle manier om mensen op de hoogte te brengen van de allerlaatste ontwikkelingen. Op die manier kunt u ook uw website updaten door middel van beeldmateriaal en een korte tekst.

Vraag fotografie of filmopnames aan

Project nog beter in beeld brengen?

Uw project nog beter in beeld brengen? Kijk dan ook eens naar Virtual reality & interactieve toepassingen.

Onze producten en visualisaties zijn uiteraard scherp geprijsd en kunnen snel geleverd worden. Staat het door u gewenste product niet in het bovenstaande rijtje? Misschien kunnen we u toch helpen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of overige vragen.